Tiger

Öh... Nu kommer ett nytt inlägg. Såg den där reklamgrejen för tigrar och tänkte. Är de inte vackra? Jo, det är de! Det vore synd om de försvann.

Men om vi ska snacka fina djur så är väl ändå Snöleoparden fina!


Om man ändå kunde måla sånna!

Vanlig början på en ny vecka

Skola är tråkigt. Det vet vi ju alla. Men jag måste erkänna att jag gillar den...

Alltså, det vi lär oss är typ übertråkigt inget är speciellt intressant eller nytt. Dessutom fungerar gymnasiesystemet SÄMST! Varför måste jag läsa massa tråkiga ämnen som jag aldrig kommer få nytta av? Jag fattar att vi måste läsa engelska A, matte A och svenska A... Men vad är grejen med alla andra ämnen som jag inte är intresserad av? BLÄÄÄ.
Hur som helst är skolan kul eftersom jag har mina söta små vänner som bjuder på gooodis.. Jag kommer sÅ bli tjock innan det här året är slut.

jag har aldrig något vettigt att skriva... Det gör mig lite ledsen och jag har helt slut på roliga listor... Men jag ska nog komma på något intressant att skriva en dag!



x

The Vampire Diaries!

Oh My God! Hett eller hett! Jag vet, jag vet! Inga fler vampyrer, men jag har bara sett första avsnittet ännu och... Wow! Jag gillar det.

sen vet jag att 2010 kommer det en till vampyrfilm och den vill jag se! (men jag tycker fortfarande att allt det här med vampyrer har gått på tok för långt) Allt jag hade att säga för stunden ;)


x

Vampyrer...

Ärligt talat, vampyr trenden börjar gå ÖVerSTYR! Alltså jag och Nellie var in i en bokaffär idag och var tredje bok handlar om vampyrer... Vi är less på det nu. Och det är liksom inte bara böcker, utan filmer och teve-serier och allt... suck! Det enda som är bra egentligen är:

Buffy the Vampire Slayer så klart! Den serien tittade vi alltid på förr, haha. Faktiskt så sitter vi och kollar på första säsongen här i mitt rum nu! (Trots att vi just kritiserat vampyrer)

A House of Night är lätt den bästa bokserien i världen som handlar om vampyrer! Förutom att killarna är as-heta så är boken jäkligt originell och det gillar vi! Det är så tråkigt när allt handlar om samma saker hela tiden och allt är likadant och bla, bla, bla! Zoey Redbird är as-grym!

The Twilight Saga är jäkligt uttjatat nu och alla snackar om den HELA tiden... Oh, Edward hit oh, Edward dit! Visst Robert Pattinson har ett egendomligt utseende men han är bara het för att han är med i Twilight-filmerna! Men det är ändå något med böckerna som får en att vilja läsa dem, trots att Bella är en idiot som inte fattar att hon är hjälplös och inte ens skulle kunna rädda en jäkla fluga. men vi gillar serien ändå... (a)

Nu räcker det med vampyrtrams, fast vi vill ju ha mer utav A House of Night-serien och Zoey!!!! Massor med mer!



x x x

Cedric!!!!

Okej, vi är tre tjejer som sitter här i datasalen nu. Det är då Jag; Jessie, Nellie och Ida (Izadora) och vi har precis sett bilder på Cedric, Ida's sexiga, snygga pojkvän i frankrike!
O M G !
Ledsen Victor, men du är vår favvokille vilket fall ;)
Pojken är snygg!!!!! Hehhe, var allt vi ville säga just nu. Ikväll ska jag komma på något kul att skriva. Läs, Läs, Läs!


x

Nytt hål i örat!/Jessie

Jag har funderat på en sak, varför gör man saker som man vet kommer skada en?
Okej, det låter lite konstigt.
Men jag menar, idag på min lunchrast gick jag och Jessie och piercade oss (eller jag piercade mig i naveln och Jessie tog ännu ett hål i sitt öra) alltså okej, det gjorde inte särskilt ont men av någon anledning var jag as-nervös innan! Trots att jag redan piercat min navel en gång tidigare (var tvungen att ta ut den på grund av min mor som tyckte att jag var för ung, jag var 13.)

Så kom jag att tänka på för några år sedan, då jag var typ 13/14 då jag precis kommit in i det här med att jag oroade mig över hur jag såg ut och var livrädd för att inte passa in. Och jag blev otroligt vikt-medveten. Alltså min bästa vän på den tiden var en otroligt lång och smal tjej. Ärligt så var hon jätte söt och jag var kort. (Och inte lika smal.)

Hur som helst så ville jag se ut som henne och slutade därför äta. Vilket ledde till att jag var otroligt hungrig, och när man är sådär hungrig blir man liksom illamående istället så att det känns som att minsta lilla man stoppar i sig kommer komma upp igen, vilket egentligen bara gör det enklare att svälta sig själv men det får en också att må skit. Vilket gör en trött också kan man inte sova för att man inte ätit något.

Jag orkade ingenting alls ett tag. Men det dröjde faktiskt inte länge förrän jag insåg att det inte var värt det. Jag menar kom igen! Att jämt må dåligt och vara trött för att man vill se ut som sin bästa vän eller så är inte värt det.
Senare fick jag till och med reda på att hon, den långa smala tjejen som var min bästa vän, ville se ut som mig också. Haha, helt otroligt egentligen. Jag tycker att man bara ska vara nöjd ed sig själv som man ser ut för om jag ska vara helt ärlig så spelar det ingen roll. Ingen är egentligen ful, man har bara olika smak och så.

Tack för att jag fick låna Jessie's blogg och klottra ner det här. Vi har nämligen daturkunskap och det är dööööööö-trist.

Puss&Kram Nellie

LISTA"

Är på skrivhumör så kan lika gärna fortsätta skriva, den här grejen gjorde jag och Nellie för något år sedan, hon fick idén från någon udda bok så, hehe.

HUR DU FÅR SOM DU VILL
(Genom övertalning, typ)


#1. Du måste veta vad du vill:

Okej, det är så här att många människor glömmer bort vad det är som de egentligen är ute efter. Därför måste du göra klart för dig själv exakt vad det är du vill ha, oavsett vad det gäller, och hålla dig till det.

#2. Du måste veta vad personen i fråga är rädd för:

Ta reda på varför det tvekas på att gå med på det du ber om. Om du vet vad som rör sig i hjärnan på personen blir det lättare att övertala dem att det inte finns något att oroa sig för.

#3. Låt personen i fråga tro att denne har kontrollen:

Du uppnår inget genom att ställa krav. Lyssna istället på vad personen har att säga, som om det var det intressantaste och klokaste du hört på länge. Om personen tror att den har situationen under kontroll kommer denne troligtvis lyssna på vad du har att säga också.

#4. Var lugn och självsäker:

Visa inga tecken på svaghet genom att visa för mycket känslor genom att t ex. bli arg. Var klar- och snabbtänkt. Och glöm inte: Le!

#5. Med smicker kommer man långt:

Människor tycker automatiskt om den som beundrar en. Men man måste självklart låta väldigt ärlig och seriös.

#6. Man vinner inget utan att satsa något:

Kompromissa! Om du ger personen något litet så blir det lättare att övertala denne att ge dig något betydligt större i gengäld.


Ha så kul.

Musik

Okej. Så här är det. Nu kommer lite utav mina stora favoriter! För vem kan leva utan musik? Inte jag i alla fall. Kolla in det här och checka deras musik på typ... Youtube, eller ngt ^
The Veronicas Ärligt, de här tvillingarna är LÄTT bäst. Haha!
Skye Sweetnam Hon är så grymt snygg! Gillar hennes stil (Och musiken såklart.)
Lily Allen Brittisk, måste jag säga mer? Haha. Gillar hennes låttexter.
Kate Voegele Grymt duktig, och GRYMT snygg, önskar man såg ut som henne, hehe.
Gwen Stefani Yayy, alltid varit en utav mina favoriter, både som soloartist och i No Doubt!
Beyonce Kom igen, hon är OTROLIG. Och vem vet inte vem hon är?

Ja, det här är då bara några av mina kvinnliga favoriter. Nu ska jag käka lite middag, eller ja, snart, sen ska jag höja volymen på iTunes och städa mitt rum! HAHA, jag sa ju att det är urtråkigt att berätta vad man ska göra och har gjort.



x

Ändringar på G

Okej, jag har bestämt mig för att ändra om lite grann här på bloggen nu. Ärligt så är jag så less på att läsa om vad andra gör på dagarna, det är liiiiksom helt ointressant egentligen. Så därför ska jag inte skriva om sånt, för det är Trååååkigt. Hehe... Frågan är vad jag ska göra, jaja, det löser sig, jag har vänner med fantasi så jag vet inte vad. SeeYa

RSS 2.0