LISTA"

Är på skrivhumör så kan lika gärna fortsätta skriva, den här grejen gjorde jag och Nellie för något år sedan, hon fick idén från någon udda bok så, hehe.

HUR DU FÅR SOM DU VILL
(Genom övertalning, typ)


#1. Du måste veta vad du vill:

Okej, det är så här att många människor glömmer bort vad det är som de egentligen är ute efter. Därför måste du göra klart för dig själv exakt vad det är du vill ha, oavsett vad det gäller, och hålla dig till det.

#2. Du måste veta vad personen i fråga är rädd för:

Ta reda på varför det tvekas på att gå med på det du ber om. Om du vet vad som rör sig i hjärnan på personen blir det lättare att övertala dem att det inte finns något att oroa sig för.

#3. Låt personen i fråga tro att denne har kontrollen:

Du uppnår inget genom att ställa krav. Lyssna istället på vad personen har att säga, som om det var det intressantaste och klokaste du hört på länge. Om personen tror att den har situationen under kontroll kommer denne troligtvis lyssna på vad du har att säga också.

#4. Var lugn och självsäker:

Visa inga tecken på svaghet genom att visa för mycket känslor genom att t ex. bli arg. Var klar- och snabbtänkt. Och glöm inte: Le!

#5. Med smicker kommer man långt:

Människor tycker automatiskt om den som beundrar en. Men man måste självklart låta väldigt ärlig och seriös.

#6. Man vinner inget utan att satsa något:

Kompromissa! Om du ger personen något litet så blir det lättare att övertala denne att ge dig något betydligt större i gengäld.


Ha så kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0