Vampyrer...

Ärligt talat, vampyr trenden börjar gå ÖVerSTYR! Alltså jag och Nellie var in i en bokaffär idag och var tredje bok handlar om vampyrer... Vi är less på det nu. Och det är liksom inte bara böcker, utan filmer och teve-serier och allt... suck! Det enda som är bra egentligen är:

Buffy the Vampire Slayer så klart! Den serien tittade vi alltid på förr, haha. Faktiskt så sitter vi och kollar på första säsongen här i mitt rum nu! (Trots att vi just kritiserat vampyrer)

A House of Night är lätt den bästa bokserien i världen som handlar om vampyrer! Förutom att killarna är as-heta så är boken jäkligt originell och det gillar vi! Det är så tråkigt när allt handlar om samma saker hela tiden och allt är likadant och bla, bla, bla! Zoey Redbird är as-grym!

The Twilight Saga är jäkligt uttjatat nu och alla snackar om den HELA tiden... Oh, Edward hit oh, Edward dit! Visst Robert Pattinson har ett egendomligt utseende men han är bara het för att han är med i Twilight-filmerna! Men det är ändå något med böckerna som får en att vilja läsa dem, trots att Bella är en idiot som inte fattar att hon är hjälplös och inte ens skulle kunna rädda en jäkla fluga. men vi gillar serien ändå... (a)

Nu räcker det med vampyrtrams, fast vi vill ju ha mer utav A House of Night-serien och Zoey!!!! Massor med mer!



x x x

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0